Inconsiderately Impulsive


“Elo tuh ya tipe orang yang bertindak dulu baru dipikir!”

DANG! Slap in the face!

Lately I’ve been thinking of what this particular friend of mine said about me. I never consider my self as a thoughtful person sih, tapi gue juga tidak menganggap diri gue careless. I think I’m pretty considerate when it comes to serious things. True, I never think twice kalau diajak jalan, entah itu gue lagi bokek atau sedang capek atau orang yang jalan ga ada yang gue kenal. Thanks to this gue kenal banyak “temennya temen” dan keadaan financial gue mengenaskan (though it used to be not a problem secara masih disupport orang tua, haha). Jangan heran kalo tiba-tiba lo liat gue jalan sama anak HASDJA padahal bukan anggota, atau kalau gue tetiba nginep di sekre ASTACALA ato clubbing bareng anak Marnath. Funny thing is, temen ASTRI gue kemaren ngebahas darimana asalnya gue bisa temenan sama mereka. Some of them are high school friends, some of them are PDKT (ospek) friends. Me? I’m a friend of none of ’em. Gue inget gimana awalnya sih. Jadi tuh waktu itu semua orang sedang sibuk siap-siap outbond. Gue dan ransel penuh snacks sedang nyari pinjeman senter waktu ngeliat Ellya dan a bunch of her friends lagi ngumpul ramean. And I end up spent the night with them eating all my snacks and chatting all night. Kita semua batal ikut outbond. What funnier is that mereka saling mikir gue temennya si anu. Encrut pikir gue temennya Ellya, Ellya pikir gue temennya Dina, and so on so forth so none of them was really aware why this out-of-nowhere girl hanging with them. The truth is I know none of them hahaha. And the funniest thing is that we are still best friends until now.

And it also true that gue suka belanja hal yang ga perlu karena terdorong impulse sesaat. I have bunch of unused things to prove that.  Gue pernah beli 5 macam jams just because gue ingin memulai sarapan roti, like seriously, how many jams would someone need? Gue juga suka beli barang karena barang itu murah kayak tas atau baju untuk kemudian ga pernah gue pake karena barang itu MURAH! Lah terus ngapain dibeli coba? Jangan tanya gue, itu juga pertanyaan gue biasanya setelah sampai dirumah.

But about being careless, I think of my self more of an impulsive kind of person ketimbang inconsiderate. But lately I’m starting to think, am I really?

My impulsiveness makes me a good friend to hangout with. And I have so many cliques. Temen gue ga banyak, tapi mereka berasal dari “clique” yang berbeda-beda, bahkan ada sesama sahabat gue yang ga akur satu sama lain loh, I can make friend to two totally different kind of person. Dan banyak aja temen yang ngajakin gue jalan. Mungkin karena gue asik diajak jalan kemana pun dan ngapain aja, juga jarang nolak kalo diajak.

Just last week, I went to a wax saloon to have my armpit waxed. I ended up having Brazilian Wax that HURT LIKE HELL! If you ask me what the hell was on my mind, well, udah lama gue pengen nyoba itu dan gue pikir kalo gue kebanyakan mikir pasti ga akan pernah kejadian. Yaudah aja gue “nyemplung”. Sering banget deh gue gitu. I forced my self into a situation where I can’t back out. You’re talking about the girl who had her first license when she was 12, and held a certificate of “Flying without Engine” for doing buggy jumping when she was 9. Yes, I am that kind of girl.

Impulsive is good. Inconsiderate is not. From now on I have to set the line between these two things. I don’t wanna end up being a careless person and regret my decisions later on. And moreover, I don’t want to be a person who swallowed her own words. And by saying this means that I have to breakup with a certain person in the near time, hahahahahahiks.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s