[ Magnum Cafe ]


That phenomenon Magnum Cafe. Grand Indonesia, West Mall, Level 5

Muka udah lecek seharian mengarungi kerasnya cuaca Jakarta. Anyway, we got here, and was lucky enough with the queue. Sekitar 3 meter lah, ngantri 15 menitan. Kata yang udah-udah tuh ngantrinya bisa panjaaaaaang banget. God owe me this though, that was a rough day for me so I deserve this short queue! *loh kok emosi?*

Most of my friends who went here only buy a take-away. Beli magnum, foto-foto di depan, terus upload. Haha gaya-gayaan banget. As for me, apa gunanya kesini cuma beli magnum doang, itu mah di warung depan kosan gue juga ada. We have to dine in, I insist. Aaaaaaand, it was worth every second of it!

Menunya banyak. Mulai dari appetizer, main course, sampai dengan dessert dan cocktail. Seperti MAGNUM WAFFLE: Waffle De Aristocrat; Waffle De Aristocrat; CREME DE LA CREME (Dessert): Goblet of Chocolate; Razzle Dazzle, Crown Jewel; BOBILE NIBBLE (Small Bites): Pas De Trois, A Knight’s Tale, Court Jester; The Emperor, Commander’s Fried Rice, Royal Kingdom, ROYAL FEAST (Main Course). Sedangkan kreasi minuman diantaranya adalah : MAGNUM SIGNATURE; Summer Tango, MAGNUM SHAKE; Truffle Royale, MAGNUM CHOCOLATE: Truffle Royale,dan Ice Queen.

I’m overwhelmed. I want it all! Sayangnya sih porsinya gede-gede, jadi susah pengen icip semuanya.

Prince’s Cookies & Cream (45k)

This is so goooooooooood! Cookies-nya, crunchy yet soft. Teksturnya seperti biskuit bayi, taste good. And the cream just so-so. But the magnum it-self is the best thing in this. Isinya 2 keping cookies, dan 2 batang magnum. Satu yang coklat, satu yang vanila. Both covered with cocholate and some sort of rice-crispy. Yummy~

Magnum Almighty

The rice-crisp the super kicker

Banyak sih yang lebih tempting, tapi magnumnya sampe 5 batang. We don’t think we can handle it. Pengen pesen varian lain tapi we are too full of Bebek Goreng before. Akhirnya kita pengen pesen yang asin-asin buat netralisir. Akhirnya kita pilih Court Jester.

Court Jester

It taste like tortila. I don’t think it suppose to taste like tortila though. I’ve taste a better Nachos. That green thingy on top? Taste just eww! Jadi itu toppingnya ada macem-macem. Yang ijo itu kayanya wasabi deh, which not going well with nachos. Ada juga yang coklat, rasanya seperti bumbu rendang, which is good. Ada juga semacam saus tartan, dan keju leleh. Yang paling enak sih yang bumbu rendang itu. Nachos terenak yang pernah saya makan itu di Cloud 9. Sausnya enak dengan potongan tomat segar, cheese nya cukup, enaak pokoknya sumpah enaaaaaak, sausnya itu loh seger banget. All and all, Court Jester, not recommended.

I would love to taste another ice scream though, sayang kita cuma berdua, udah ga sanggup lagi makan yang lain. Oh, kita juga pesen minuman ini.

Truffle Royal

Yuuuummy! There’s some sort of coklat parut gitu disini. Awalnya terasa agak aneh, soalnya dingin kan, jadi cokelatnya menggumpal. Tapi ga berapa lama dimulut dia lumer! Can you imagine? LUMER! Saya paling ga tahan lah sama cokelat-cokelat yang lumer dimulut. That’s why I love lindt’s. I don’t need a boyfriend because I can have my own orgasm with it. Aih..

For a chocolate lover and Ice Cream lover like me, this place is a dream comes true.

Enaaaaak!

Katanya Magnum Cafe ini cuma ada sampe akhir May. Yang belom nyobain, poor you. Yang udah, yaudah. Hahaha. Dadaaaaaah~

P.S My hair looks disgusting in these photos. Ew!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s