Khalil Gibran


Since my Laptop is still sick (get well soon, dear lapie :( ) I started to scratching my old books. Oh, and I found this really really good one! One of my favorite in the old times :)

GREAT WORKS OF KAHLIL GIBRAN

Di sampul bukunya sih tertulis “Kahlil Gibran”. Tidak banyak yang tau nama sebenarnya adalah “Khalil Gibran”. Karena the western find “Khalil” hard to pronounce, lama kelamaan namanya di pronounce “Kahlil”, see the different? *kalo ga salah saya baca fact ini disalah satu buku Khalil koleksi saya :) Kalo ga salah judulnya -Lebanon- that’s a great book too!

Yang paling saya suka dari buku ini adalah the Broken Wings, juga Sand and Foam. Emang sih, bacanya susah, secara ya in english, udah gitu english lama gitu, yang masih pake for, thy, thou, art, beuh rada pusing ngartiinnya, but worth the fight deh ini buku :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s